Vrijwilligers gezocht

oktober 4, 2016 IsalaVolley

Lauwe On Ice!

Van 12 november t/m 28 november zal er voor het 5e jaar een ijsbaan verschijnen op het dorpsplein met een gezellige tent en zo wordt LAUWE ON ICE in Beneden-Leeuwen ook dit jaar op de kaart gezet!

 

Uiteraard kan dit spektakel niet doorgaan zonder de hulp van de vele vrijwilligers. De organisatie zet hier een vergoeding tegenover per persoon per gewerkt uur voor de vereniging, welke kan variëren van € 0,00 (als er echt helemaal geen winst gemaakt wordt) tot € 2,00 a € 3,00 per uur. En dat is toch zéker de moeite waard?

 

Ook ISALA '77 is gevraagd om vrijwilligers te leveren voor de diverse ‘kavels’. Een kavel is een locatie waar activiteiten zijn bij of op de ijsbaan, dus dat wil zeggen: opbouwen/afbreken baan/terras/tent, ochtendwacht, kassa, bar en keuken, begeleiding ouderen, kaartcontrole en toezicht, schaatsverhuur en garderobe.

Er zijn 370 kavels te verdelen en daarom doen wij graag weer een beroep op onze leden om hieraan bij te dragen en zo onze clubkas gezond te houden.

Vind je het leuk om deel uit te maken van dit Lauwse evenement en wil je iets verdienen voor de clubkas van ISALA '77, meld je dan zo snel mogelijk aan bij je aanvoerder of trainer. Iedere aanvoerder heeft een geprinte lijst met alle kavels inclusief data en tijden ontvangen.

 

Je kunt je natuurlijk ook aanmelden via mail@isala77.nl, dan wordt de lijst je per e-mail persoonlijk toegestuurd.

Vrijwilligers hoeven niet per se lid te zijn van ISALA '77. Je mag ook samen met iemand uit je omgeving (echtgeno(o)t(e), zoon, dochter, buurman, vriend/vriendin, etc.) hieraan deelnemen, uiteraard op naam van, en als verdienste voor ISALA '77.

In eerste instantie moeten de verenigingen intekenen op de diverse kavels en de organisatie vindt het fijn als hier al namen worden opgegeven van de personen die de betreffende taak op zich willen nemen. Half oktober worden alle kavels door de organisatie van Lauwe on Ice naar evenredigheid verdeeld en dan weet ISALA '77 definitief welke kavels er aan ons zijn toegewezen.

Dus het is zaak om zoveel mogelijk namen op te geven en de kavels in te vullen!

Graag ontvangen we vóór 10 oktober a.s. de namen op de lijst bij de kavel(s), zodat we flink wat uren in kunnen vullen.

Voor vragen kun je altijd een mail sturen naar mail@isala77.nl of Hetty Westerdijk aanspreken in de sporthal (iedere maandagavond vanaf 20:15 uur)

Hetty zal zoveel mogelijk de sporthal bezoeken tijdens de trainingstijden en wedstrijden om vrijwilligers te vragen en de lijst te vullen.

Doe gezellig mee en geef je snel op!

We hopen dat we weer op veel medewerking van jullie mogen rekenen, dank je wel en zegt het voort!.