ISALA ’77 schenkt mooi cadeau!

november 20, 2015 IsalaVolley

Op vrijdag 20 november werd na 4 toespraken van burgemeester Steenkamp, gedeputeerde van de provincie Gelderland de heer Markink, wethouder van Swam en de voorzitter van Stichting Sport & Recreatie de heer Lamers onder luid applaus de laatste steen van de Rosmolen onthuld. En daarmee is de Rosmolen officieel geopend.

Onder de vele genodigden waren van ISALA '77 Hetty Westerdijk, Ben van Glas Ornament De Rosmolen nov 2015_bewerktde Heuvel en Joost Rövekamp aanwezig.

Bij een opening horen felicitaties en daar hoort natuurlijk weer een passend cadeau bij. Het avontuur dat de gemeente, de stichting en ISALA '77 in 2013 bij het initiatief van de nieuwe Rosmolen begonnen zijn is inmiddels een hechte relatie geworden.

Het cadeau dat we overhandigden en de duurzaamheid ervan symboliseren die relatie: zie deze foto van het prachtige glazen plaquette waarvan de ontvangers zeer overtuigd waren dat deze een prominente plaats in de Rosmolen zal moeten krijgen.

De eerste foto's van de overhandiging zijn inmiddels op de fotopagina van deze site geplaatst! Er volgen er meer!

Zonder de support van de firma van der Ham Glasgroothandel uit Oss was dit prachtige, blijvende cadeau niet mogelijk geweest. Wij zijn van der Ham Glasgroothandel dan ook zeer erkentelijk!