JC1 Kampioen!

december 22, 2015 IsalaVolley

Op zaterdag 19 december heeft ons Jeugdteam JC1 de laatste wedstrijd van deze periode gespeeld tegen het team van Tweestroom JC1 uit Gendt in de sporthal van de Rosmolen.

Met een gezonde spanning begon om 13.30 uur de wedstrijd met uiteraard veel ouders op de tribune om hun kinderen aan te moedigen. De eerste set werd netjes gewonnen met 25-23 en toen was de zenuwachtigheid wat bekoeld.

Door goed samenspel en mooie aanvallen werd het ISALA eigenlijk geen enkel moment moeilijk gemaakt en ook de 2e set werd gewonnen met 25-12. Met deze 2 punten op zak is het kampioenschap een feit. Maar uiteraard is de winst van deze kampioenswedstrijd naar zich toe te halen. In de 3e set kwam het team van Tweestroom beter in hun wedstrijd, maar toch winst voor ISALA met 25-19. En na mooi volleybal met snelle passes in de 3e set eindigt de laatste set in 25-12 en kan het feest beginnen.

Het hele team werd gehuldigd door het bestuur met een mooie medaille en uiteraard waren er taart en feestelijke bubbels in de Brasserie van de Rosmolen na afloop, voldoende aanleiding voor een mooi artikel in de Maas & Waler!

Een top prestatie welke mede door de steun van de 4 coaches, Trea, Angela, Saskia en Colinda mogelijk is gemaakt. Zie de kampioensfoto van dit terecht trotse team op onze fotopagina.