Jeugdactiviteitencommissie

De Jeugdactiviteiten Commissie en Kampcommissie zijn belangrijke pijlers van het succes van ISALA '77. De jeugd vormt uiteindelijk de basis voor onze volleybalvereniging. Menig oudere volleyballer is in zijn of haar jeugd in aanraking gekomen met onze sport en door de jaren heen enthousiast gebleven. En dat komt niet alleen door het volleybal. Ook de herinneringen aan sinterklaasfeesten, jeugdkamp weekends, toernooien en de 'leuke begeleiders van vroeger' dragen daaraan bij. ISALA '77 besteedt daarom relatief veel tijd aan het organiseren van activiteiten voor de jeugd en door al die fijne vrijwilligers hebben we een forse hoeveelheid jonge jeugdleden.

De Jeugdactiviteitencommissie en Kampcommissie bestaan uit Colinda Hol, Bas Metzelaar, Marlies van Doodewaard en Claudia van Kerkhof.

Wil je meer informatie over de jeugdactiviteiten? Of lijkt het je iets om mee te helpen activiteiten te organiseren voor de jeugd? Neem dan contact op met een van de commissieleden of stuur een bericht via het Contactformulier.