Toernooicommissie

Sinds 2014 organiseert de Toernooicommissie het jaarlijkse Jan Willems Toernooi.
De relatie tussen ISALA '77 en de firma Willems uit Boven-Leeuwen bestaat al tientallen jaren en met het jaarlijks organiseren van een volleybal toernooi onderschrijven we deze prima relatie. De toernooien zijn elke keer een enorm succes, dank zij de uitstekende organisatie.

 

 

De Jan Willems toernooicommissie is van wisselende samenstelling en wordt altijd gevormd door een paar mensen die hier ervaring in hebben en een paar 'nieuwe' commissieleden.

 

 

Er is altijd veel te doen om een toernooi goed voor te bereiden en soepel te laten verlopen. Denk aan zaalhuur, teamindeling, catering, veiligheid, administratie, communicatie, pr, etc. Maar vele handen maken licht werk en op een gezellig en goed verlopen toernooi kan je met trots terugkijken!

 

Naast het Jan Willems toernooi houden we ook altijd een eindeseizoenstoernooi met een mix van jeugd- en seniorenleden. Ook zijn er door het jaar heen enkele toernooien voor de mini's en een ouder-kindtoernooi. Ook hier zijn altijd extra handen welkom!

 

Lijkt het jou ook leuk om mee te helpen toernooien te organiseren? Stuur dan alsjeblieft een bericht met het Contactformulier en we nemen contact met je op.