Welkom

Welkom bij ISALA '77!

Al tientallen jaren zijn wij in Beneden-Leeuwen hét volleybalcentrum van Maas & Waal! Dat vinden we niet alleen zelf, maar dat blijkt werkelijk uit het toenemend aantal leden uit andere plaatsen dat zich bij ons aansluit. Zo hebben we inmiddels ook leden uit Boven-Leeuwen, Wamel, Tiel, Druten, Puiflijk, Alphen, Heerewaarden en Dreumel.

Wat ons zo'n aantrekkelijke vereniging maakt? Die vraag kunnen de leden zelf het beste beantwoorden, maar wat hier zéker aan bijdraagt is het feit dat we voor iedereen iets te bieden hebben. Volleybal voor de jonge jeugd (vanaf 6 jaar) tot 80+'ers die allemaal wekelijks actief zijn. Maar de éne volleyballer is de andere niet. Daarom hebben we teams die écht prestatie willen leveren en competitie spelen binnen de organisatie van de Nederlandse Volleybal Bond. Maar ook hebben we veel recreanten teams. Hierin spelen volleyballers die zéker ook willen winnen, maar ook andere zaken belangrijk vinden. Gezelligheid, verenigingsleven, sociale contacten en lekker bewegen.

Onze vereniging heeft al weer een aantal jaren een stabiel tot licht stijgend ledenaantal. En dat is mooi, want een vereniging vorm je samen en samen houden we de vereniging ook levend. Jeugdkampen, toernooien, seizoensuitjes en andere activiteiten maken dat we ook buiten het volleybal veel met elkaar om gaan. Gezelligheid als basis voor sportieve samenwerking en prestaties. Daar staat ISALA '77 voor!

Hartelijk welkom bij ISALA '77

Het bestuur