Sponsors

Sponsors voor ISALA '77

Zonder de inzet van sponsors zouden we als vereniging maar nauwelijks meer kunnen bieden dan eens per week trainen en meedraaien in de competitie. Daarom zijn we erg blij met alle sponsors die ons structureel of incidenteel ondersteunen met financiële en materiële middelen.

Zo wordt elk seizoen mede met hulp van sponsoren weer veel bereikt. Denk hierbij aan het jeugdkamp voorzien van transportmogelijkheden, aanschaf van nieuwe ballen, uitreiken van nieuwe shirts voor de teams (uiteraard met de naam e/o het logo van de sponsor), trainingspakken voor teams (ook met sponsornaam), aanschaf van bidons of sporttassen, etc. Maar ook konden we bij scholentoernooien rugzakjes met het logo van ISALA '77 uitreiken, met een aantal nieuwe jeugdleden als gevolg. En sinds 2014 organiseren we jaarlijks een prachtig toernooi waarbij ook teams van de sponsoren aanwezig zijn.

Mede dankzij de sponsors houden we zo de materiaalkosten voor onze vereniging laag, kunnen we de contributie voor de leden op acceptabel niveau houden en blijven we een voor iedereen toegankelijke volleybalvereniging!

ISALA '77 voor de Sponsors

De leden van ISALA '77 beseffen allemaal dat zonder sponsors de vereniging er heel anders uit zou zien. Daarom dragen we de namen en logo's van de sponsoren met trots op onze wedstrijdshirts, trainingspakken, sporttassen, bidons, etc.

Ook zijn de namen van onze sponsors vaak zichtbaar bij onze promotionele uitingen in de vorm van banners en flyers. Voorbeelden hiervan zijn de toernooien en de activiteiten tijdens de Dag van Leeuwen. Ook de website draagt de sponsorlogo's op de home page. En natuurlijk verwijzen we relaties voor zakelijke transacties naar onze sponsoren.

Toch is het directe zakelijk belang voor de sponsor meestal niet het belangrijkste argument om onze volleybalvereniging te ondersteunen. Belangrijker is het om de betrokkenheid met sociaal-maatschappelijke activiteiten uit te stralen. Zowel naar de klantenkring, als naar de eigen medewerkers!

De Sponsors staan samen met ISALA '77 midden in de belangstelling van Maas & Waal!