Trainers

Het is natuurlijk fantastisch om een leuke partij volleybal te spelen. En dan gaat het niet altijd om het winnen, ook van een verloren wedstrijd kan je achteraf een prima gevoel hebben. Als je weet dat iedereen in het team het uiterste heeft gegeven, als er weinig technische fouten gemaakt zijn en er goed samenspel was. Dit bereiken we door regelmatig in teamverband te trainen.
We hebben een prima trainerscorps voor de mini's, de jeugd en senioren. Hoofdtrainers zijn opgeleid en gecertificeerd om trainingen te geven. Hulptrainers ondersteunen de hoofdtrainers of geven incidenteel zelfstandig trainingen. Trainers worden erg gewaardeerd door hun team en dat is niet voor niets! Samen met coaches zorgen zij elk jaar weer voor berichten in de krant over kampioensteams!

 

Trainerscorps met enkele bestuursleden in vergadering (2018)

Het Trainerscorps bestaat momenteel uit: Marco Janssen, Bertil van der Mispel, Danny van Wamel, Walter van Wamel. Daarnaast traint de jeugd onder de bezielende leiding van trainers van SIOK en Heren 1 bij DVV.

De trainers overleggen 2 of 3 keer per jaar gezamenlijk om beleidszaken af te stemmen en de teamsamenstelling te evalueren en bepalen.

Ben je lid van ISALA '77 en zou je ook trainingen willen geven, neem dan contact op met een van de trainers. Maar ook als je nog geen relatie met ISALA '77 hebt en geïnteresseerd bent om trainingen te komen verzorgen komen we graag met je in gesprek. Stuur dan alsjeblieft een bericht via het Contactformulier en we nemen snel contact met je op.