Senioren

Alle leden vanaf 18 jaar vormen de senioren teams. ISALA '77 heeft voor elk wat wils:

Nevobo competitie
De echt prestatiegerichte leden spelen in Nevobo-competitieverband. ISALA '77 heeft in deze competitie succesvolle damesteams. Trainingen en wedstrijden zijn altijd op door de weekse avonden.

Recreanten competitie
Naast Nevobo competitie teams hebben we ook een regionale recreantencompetitie. Maar onderschat dit niet, ook in deze competitie gaat het hard tegen hard in de wedstrijden. Maar sociale contacten en gezelligheid zijn voor onze recreanten ook een belangrijke argument om lid te zijn van ISALA '77. De recreantencompetitie kent twee varianten: De meeste teams spelen in de Maas & Waal recreantencompetitie. Heren 1 komt uit in de gezamenlijke Maas & Waal en Recvol Rivierenland Topklasse competitie en in de Bekercompetitie.

Aanwas van seniorenteams komt voor ongeveer 50% uit de jeugd die doorstroomt. De andere 50% zijn veelal mensen die vroeger gevolleybald hebben, er een tijd mee gestopt zijn, en toch weer een leuke sportieve bezigheid zoeken. Anderen hebben nooit gevolleybald, of wel eens op het strand of in de buurt een toernooitje gespeeld. En ook die komen snel in het spel!