Nieuwe Jeugdtrainer

augustus 2, 2016 IsalaVolley

Chantal stelt zich voor

Hallo allemaal!

 

Ik ben Chantal van Wamel en ik zal dit seizoen de mini’s training gaan geven op de maandag.Chantal van Wamel - juli 2016

 

Zelf ben ik een fanatiek volleybalster bij TiVoC in Tiel, waar ik het liefste libero ben, maar indien dit niet gaat speel ik diagonaal of buitenaanvalster. Daarnaast heb ik gevolleybald in Ochten met een NeVoBo herenteam en ben ik begonnen met volleyballen in Echteld waar ik zo nu en dan nog wel eens meespeel als invalster.

 

Naast dat ik zelf volleybal, geef ik training aan verschillende recreantenteams die meespelen in de Recvol-competitie, dit zijn 3 gemengde teams, 1 herenteam en 2 damesteams en geef ik meiden B2 training die NeVoBO spelen.

 

Naast deze leuke hobby ben ik op dit moment tot eind augustus teamleider in Nieuwegein bij een indoor trampoline park genaamd Jumpsquare. Hierbij leid ik het personeel door de dag heen en zorgen wij dat gasten een gezellig uitje hebben. Per september ga ik een nieuwe uitdaging aan in het onderwijs waarbij ik in Tiel ga lesgeven in de sporthal met de bewegingslessen van de basisscholen.

 

Ik zal maandag 29 augustus de eerste training gaan geven en heb er erg veel zin in.

 

Naast de trainingen zal ik contact houden met anderen zodat ik binding kan krijgen met de vereniging door eens aanwezig te zijn op andere dagen, wedstrijden of met activiteiten die georganiseerd worden. Tot binnenkort!

 

Sportieve groetjes,

Chantal van Wamel