Smashbal groot succes!

april 21, 2016 IsalaVolley

Een leuke en leerzame ervaring

Wijzer 7-8 (4)

De groepen 7 en 8 van de Wijzer en de Leeuwenkuil hebben op maandag 11 en maandag 18 april een geweldige clinic Smashbal ervaren.

Op initiatief van Actief Maas & Waal en de scholen was een ervaren Nevobo trainer aangetrokken om, met ondersteuning van onze eigen jeugdtrainer Dorien van Rossum en Bestuurslid voor de jeugd Emilia van Rossum, de dag tot een succes te maken. Er was een parcours uitgezet om diverse technieken en bewegingen voor Smashbal snel in de vingers te krijgen en dat lukte prima! De kids waren erg betrokken en deden deden zeer actief mee waardoor er in korte tijd veel werd geleerd.

Smashbal is de bij uitstek geschikte manier om jongens en meisjes van 7 t/m 14 jaar te interesseren voor volleybal.  Dit gebeurt door wedstrijdvormen en trainingsmethoden toe te passen die deze sport voor de doelgroep stoer en aantrekkelijk maken. En natuurlijk is deze methode opgebouwd rondom één van de meest coole beweging in het volleybal, juist ja, de smash!

Wil je meer weten over de diverse jeugdactiviteiten bij ISALA ’77? Of wil je een paar keer vrijblijvend met een training mee doen om te ervaren of deze leuke sport iets voor jou is? Kijk dan op onze site voor meer informatie of neem contact op via mail@isala77.nl. Ook kan je natuurlijk jouw vriendjes en vriendinnetjes meenemen!