Kampioenen!

december 21, 2016 IsalaVolley

ISALA ’77 MB1 Kampioen!

Op 17 december 2016 zijn is ISALA ’77 B1 kampioen geworden in de 2e klasse.
Het hele seizoen werden de wedstrijden al met een goed resultaat afgesloten, maar het venijn zat in de staart van de competitie.
De twee laatste wedstrijden van deze competitie moest er gestreden worden tegen de naaste concurrenten. Nadat vorige week al een heel goed resultaat behaald werd met een 4-0 overwinning tegen Atalante, konden ze nu aan de bak in Groesbeek tegen Ikaros.

isala-meisjes-b1-kampioen-dec-2016

Na steeds gelijk opgaande setstanden, toonden onze meiden hun winnaarsmentaliteit. Op de beslissende momenten trokken ze steeds de set naar zich toe. Met veel publiek op de tribune en nerveus kijkende ouders wisten de meiden te winnen met de setstanden 25-22, 25-23 en 27-25 (!) zodat het kampioenschap binnen was. En zoals een goed kampioen betaamt, werd ook de 4e set met 25-16 gewonnen!

Na sportieve felicitaties van de tegenstander, en het meegereisde publiek konden Jetske, Malwina, Kim, Elke, Manouk, Julia en Lieke een feestje vieren…

Op 19 december is het team in sporthal De Rosmolen geëerd met taart, champagne en felicitaties van familieleden, trainer en bestuur. De trainer, Jan Coppes, werd ook uitbundig door de meiden geprezen om zijn inzet en bedankt met een vloeibaar present dat zichtbaar in de smaal viel!

Het team heeft ontzettend veel zin in de 2e seizoenshelft, waar in de 1e klasse gespeeld gaat worden.

Top gedaan meiden!